Angrerett

ANGRERETT
Alle produkter kvalitetssjekkes før de blir sendt fra Drill 1, men skulle det likevel skje at du får en vare som ikke lever opp til forventningene, så gir Drill 1 full retur-/ angrerett innen 14 dager. Du kan lese mer om bestemmelsene i Angrerettloven her

Angrerett gjelder ikke for spesialproduksjon etter spesifikasjon fra kunde (draktsøm, broderi og trykk på drillbager m.m.).

Varen må være i samme stand som da det ble kjøpt: Ubrukt, uvasket og med lappene på i originalemballasjen.

Fyll ut tilsendt angrerettsskjema og oversend dette til Drill 1 pr. post eller e-post.

Oppgi kontonummeret som du ønsker beløpet tilbakebetalt til.

Skjema sendes også inn, dersom man ønsker å angre kjøp av bestillingsvarer og før disse har ankommet fra fjernlager/ er sendt til kunden.

Angrerettskjema blir sendt til kunder pr. e-post og sammen med ordrebekreftelsen, rett etter at bestillingen har blitt lagt inn i nettbutikken.

Tilbakebetalinger samles opp og gjøres cirka to ganger i måneden.

Drill 1 er et enkeltpersonforetak og grunnet langvarig sykdom vil det være lengre behandlingstid for utbetalinger i forbindelse med avbestilling. Takk for tålmodigheten og beklager ulempene dette medfører for de kundene dette gjelder.

I juli og august, grunnet sommerferieavvikling, er behandlingstiden lenger. Grunnet mange bestillinger og redusert kapasitet i ukene før jul, vil slike utbetalinger gjøres fortløpende i uke 1 og 2. 

Porto for returpakken av varen dekkes av kunden. Det anbefales at kunde sender returpakken som sporbar Norgespakke, da Posten/ Bring ikke erstatter uregistrerte sendinger, dersom slike kommer bort i deres system. Kunde er ansvarlig for returvaren inntil den er mottatt hos Drill 1.

Returadresse
Drill 1
Postboks 6002, Etterstad
0601 OSLO