Bytte/ retur

BYTTE
Det er ingen lovbestemt rett å kunne bytte varer, men Drill 1 tilbyr 14 dagers bytterett som en ekstraservice til sine kunder.

Bytteretten i forbindelse med julehandel gis av Drill 1 til innen 15. januar (året etter). Gjelder bestillinger gjort f.o.m. 15. november (året før).

Dersom du ønsker å bytte til en annen vare, sender du en e-post til Drill 1 med beskjed om hva du ønsker å returnere og hva du ønsker å bytte til.

Drill 1 setter deretter opp en bytteordre og kobler den opp mot din kundekonto i nettbutikken. Verdi for returvaren vil da bli fratrukket ved fakturering av bytteordren. Faktura sendes kunden pr. e-post.

Returnerte varer må være ubrukte og returneres i orginalemballasje. Evt. merkelapper skal fortsatt henge på.


Så snart returvaren har ankommet og innbetaling for tilsendt faktura er mottatt, sendes bytteordren herfra. Med forbehold om at varen er på lager. Dersom det gjelder en bestillingsvare, vil ordren sendes ut til kunden, så snart den ankommer fra fjernlager. Kunden blir varslet om at pakke er på vei, så snart den er sendt fra Drill 1.

Porto i forbindelse med bytte dekkes av kunden. Det anbefales at kunde sender returpakken som sporbar Norgespakke, da Posten/ Bring ikke erstatter uregistrerte sendinger, dersom slike kommer bort i deres system. Kunde er ansvarlig for returvaren inntil den er mottatt hos Drill 1.

Returadresse
Drill 1
Postboks 6002, Etterstad
0601 OSLO