Leveringsmåter
- Småpakke i postkassen (under 2 kg) kr. 95,-.
- Servicepakke (opptil 35 kg) kr. 140,-.

Dersom vareverdi er over kr. 500,- eller pakken er for stor for postkasse benyttes alternativet "Servicepakke".

Forsendelsestid
* Småpakke i postkassen: 1-2 dager.
* Servicepakke: 1-5 dager.

Det må tillegges tid til registrering av innbetaling (faktura) og pakking av bestilling.

For bestillingsvarer og varer som skal spesialproduseres må det tillegges ekstra leveringstid fra fjernlager eller produsent og til Drill 1.

Det er til informasjon ikke kapasitet til å besvare spørsmål fra kunder vedrørende eksakt leveringstid for hver enkelt ordre i nettbutikken, utover det som er informert om i produktvisningen i nettbutikken og i mottatt ordrebekreftelse.

Kunde blir varslet pr. e-post/ sms, så snart pakke er sendt fra Drill 1. Sporingsnummer på forsendelsen følger da med i varslingen.

Utenlandske kunder

F.o.m. 2017 tilbys det kunder også i Sverige og Danmark å bestille hos Drill 1.

Maksvekt per kolli er 20 kg. Lengde må ikke overstige 150 cm og lengde+omkrets ikke over 300 cm.

Utleveringen, om forsendelsen kommer på døren til mottakeren eller utleveres på postkontor, avhenger av mottakerlandets regler.

Felles for alle pakker som er forsøkt utlevert, eller som skal sendes direkte til postkontor, er at de har hentefrist på minimum 14 dager. Går pakken i retur, fordi kunde ikke har hentet ut pakken ved ankomst, vil kunden faktureres for returkostnadene.

Alle utenlanske bestillinger må forhåndsbetales før utsending . Faktura sendes per e-post til kunden, etter at bestillingen er lagt inn i nettbutikken.

Tidtabell CarryOn HomeShopping (tid for innbetaling og pakking må tillegges).

Spore pakken
Ved utsendelse av bestillinger sendes det sporingsnummer på forsendelsen til kunde per e-post fra nettbutikken. Posten vil underveis også varsle mottaker (sms/ e-post). Forsendelser fra Drill 1 kan spores på posten.no

Last ned gratis app fra Posten for sporing av sendingene dine

Uavhentede bestillinger
Returneres forsendelsen, på grunn av at kunde ikke har hentet denne ut ved ankomst, vil kunde bli fakturert for porto- og evt. portokostnader lagt ut av Drill 1. Dette gjelder kostnader for både utsendelse og retur. Det vil også bli lagt til et administrasjonsgebyr på kr. 250,- som faktureres.

Posten returnerer pakker etter 14 dager.